Cautare

692 de rezultate pentru "vanzari teleroane" (3.58 secunde)
Notarii publici propun ministrului justitiei o noua scadere a onorariilor la unele categorii de servicii notariale cu impact direct asupra populatiei, cum ar fi vanzari, ipoteci sau mosteniri, cu pana la 90%, potrivit unui comunicat emis ieri de Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania. ... vanzari, ipoteci, mosteniri etc.
Noul Swift a crescut cu 9 cm fata de generatia precedenta dar, chiar si la cei 3,85 m de acum, este cu 10 cm mai scurt decat liderul la vanzari din Romania in clasa mica, Ford Fiesta.
In timp ce in luna septembrie piata a scazut cu 9,2%, Hyundai a realizat vanzari de 33.571 de unitati - reprezentand o scadere de numai 3,8% fata de aceeasi luna a anului trecut.
In timp ce in luna septembrie piata a scazut cu 9,2%, Hyundai a realizat vanzari de 33.571 de unitati - reprezentand o scadere de numai 3,8% fata de aceeasi luna a anului trecut.
In timp ce in luna septembrie piata a scazut cu 9,2%, Hyundai a realizat vanzari de 33.571 de unitati - reprezentand o scadere de numai 3,8% fata de aceeasi luna a anului trecut.
Dezvoltatorii centrelor comerciale din Romania vor sta pe ghimpi si anul acesta pentru ca valul de falimente si vanzari de centre comerciale nu a trecut inca.
La sfarsitul anului 2010, Grupul Roche a raportat vanzari in valoare totala de 47,5 miliarde de franci elvetieni. Compania Genentech din Statele Unite, este detinuta in intregime de Roche si membra a Grupului Roche.
Thomas Ebner s-a nascut in 1978, la Timisoara, si este responsabil al departamentului de vanzari si marketing al constructorului german. ... El este responsabil al departamentului de vanzari si marketing si are sarcina de a afla ce vrea piata sau ce este mai important pentru BMW, pe acest segment.
Brandul puternic al IKEA si preturile scazute au potolit valurile crizei, desi 80% din vanzari sunt realizate intr o Europa lovita de criza. ... Anul trecut a fost pentru prima oara cand IKEA a publicat cifre detaliate cu privire la vanzari, profituri, active si creante.
Romania are destul de multi vanzatori, consultanti de vanzari, coordonatori ai consultantilor de vanzari, dar mult prea putini agricultori sau ingineri calificati si un numar infim de manageri capabili sa gestioneze un mare proiect industrial, infrastructural sau agricol.
In privinta veniturilor obtinute din vanzari, eu una nu pot spune ca am fost afectati.
Compania acționeaza in Romania printr-o fabrica de turbosuflante in Bucuresti, o fabrica de senzori in Lugoj si o reprezentanța de vanzari pentru produsele de automatizare.
Nemtii din Wolfsburg vor sa ajunga lideri pe piata auto globala cu vanzari de 10 milioane de automobile pe an, iar marja de profit sa creasca la peste 8%, pana in 2018.
Avem un soft creat de fratele meu, care colecteaza datele de la edituri si, in functie de istoricul nostru de vanzari, soft-ul ne spune cererea de carte in perioada imediat urmatoare.
"Am ales sa devenim importatori ai motocicletelor Husqvarna pentru a ne completa gama de motociclete BMW pe care o avem deja in portofoliu," a declarat Emanuel Stefan, director de vanzari al departamanentului moto al Automobile Bavaria Group.
De asemenea, anul 2011 a fost marcat de un record negativ de vanzari. ... Si celelalte judete din Oltenia s-au remarcat la vanzari foarte slabe de masini noi.
"Stelian Fuia, agent de vanzari!?" Ministrul Stelian Fuia a reusit, fara prea mari eforturi, sa-si demonstreze "competenta" si cunostintele in conducerea ministerului agriculturii.
"Lucrul la acest festival a inceput inca din luna decembrie a anului trecut, pe mai multe paliere: marketing, logistica, vanzari. ... contabilitate, marketing, vanzari, tehnicieni, artisti," explica Cristian Furdi, KeyAccount Manager Sugar Free Dieta.
Și asta inseamna ca are timp de toate, de la credite europene pana la vanzari, banci sau presa. ... Ele se ocupa cam de tot, de la producatorii de prune, pana la credite, vanzari, promovare sau reprezentare internationala.
Gabriel Dima, Director de Vanzari la Domeniile Ostrov, prezent in cadrul Congresului Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologiei si Oncologilor 2013, de la Palatul Parlamentului, ne-a spus:
google-analytics.com